Adobe Photoshop 2023 Full indir PC Torrent ücretsiz

Günümüzün en popüler grafik tasarım programı Adobe Photoshop ‘tur. Yayıncı, birçok yeni özelliğe sahip güncellenmiş Adobe Photoshop 2023 sürümünü yayınladı. Bu yazılım hakkında daha fazla bilgi edinin ve bu makaleyi okuyarak onu nasıl kolayca indirip yükleyeceğinizi keşfedin.

Adobe Photoshop 2023 Nedir?

Dünyanın en büyük grafik tasarım ve görüntü düzenleme programı Adobe Photoshop 2023 ‘tür. Yüksek kaliteli görüntüler, çizimler ve üç boyutlu resimler üretebilir ve geliştirebilirsiniz.

Ayrıca, fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmek için ihtiyacınız olan araçlara da sahipsiniz; bunlar arasında maket filmleri düzenleme ve web siteleri oluşturma da bulunuyor.

adobe photoshop free download

Daha fazla gör: Adobe After Effects 2023

Photoshop indir ‘un 2023 Sürümü, fotoğraflarla ilgilenmek için daha yaratıcı seçenekler ve geliştirilmiş, daha çağdaş araçlar sunar ve bunların tümü performansı büyük ölçüde artırır.

2D ve 3D grafikler ve videolar üretmek için yüksek hassasiyetli görüntü düzenleme ve yeni, kullanıcı dostu iş akışları program tarafından desteklenmektedir. Çok beklenen ve iyi karşılanan Photoshop 23.0 yazılımı, çok sayıda olağanüstü araç ve özelliğe sahiptir.

Download Bağlantı Adobe Photoshop Full indir PC 

| Download

File Size: 3-GB

Password: 123

Photoshop’un Ana Özellikleri

Adobe Photoshop indir programı, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için yeni özellikler geliştirmenin yanı sıra, özellikle aşağıdakiler gibi 2023 sürümünün yararlı özelliklerini de korur:

  • Geliştirilmiş “Seç” algoritması

Yer, gökyüzü, ağaçlar, mimari eserler gibi öğeleri tanımlayabilen Nesne Seçim Aracı işlevi artık daha iyi konumlar seçmenize olanak sağlıyor. Rastgele seçimler yapmak için fare işaretçisini işlenecek nesnenin üzerine sürükleyip tıklamanız yeterlidir.

  • Tek Tıklamayla Sil ve Doldur

Bu araç sayesinde tek tıklamayla gereksiz özellikleri ve nesneleri görüntülerden zahmetsizce kaldırabilirsiniz. Adobe Photoshop indir ‘un 2023 sürümü, arka plan renklerini ve ayrıntılarını kusursuz bir şekilde işleyip birleştirerek nesnelerin hiçbir zaman orada olmadığı izlenimini verecektir.

Ek olarak, Kement Aracı gibi diğer araçlarla çalışırken bağlam menüsünü açmak için sağ tıklayarak gereksiz ayrıntıları ortadan kaldırmak için Seçimi Sil ve Doldur özelliğini kullanabilirsiniz.

  • Doğrudan Paylaşım Özelliği

Adobe Creative Cloud bulut platformunda, doğrudan paylaşım özelliği (İnceleme için Paylaş) kullanılarak bir web sürümü oluşturulacaktır. Kullanıcılar “herkese açık”, “yalnızca ben” ve “yorum yapabilirim” gibi ayarları kullanarak paylaşım izinlerini yönetebilirler.

  • Eski Fotoğraf Restorasyon Özelliği

Adobe Photoshop 2023 sürümüyle özelliklerini kaybetmiş eski fotoğrafları onarmak için yapay zeka ve gelişmiş algoritmaları kullanabilirsiniz.

Adobe Photoshop indir programında ayrıca tonlarca başka harika özellik ve yetenek bulunur. Peki neden geciktiriyorsunuz? Yazılımı akıllı telefonunuza yükleyin ve hemen kullanmaya başlayın.

adobe photoshop download

Daha fazla gör: Wondershare Filmora X

Adobe Photoshop ücretsiz ‘teki Yenilikler Neler?

Adobe Photoshop için yeni, daha kullanıcı dostu bir arayüz daha hızlı sonuçlar sunar. Ayrıca Adobe Photoshop 2023, aşağıdakiler gibi çok sayıda geliştirme ve yeni özellik ile birlikte gelir:

  • Taze, Değiştirilebilir Çalışma Alanları
  • Camera Raw Görüntüleri için Daha İyi Destek
  • Seçici Renkte Geliştirilmiş Derecelendirme
  • İçeriğe Uygun Doldurma İşlevlerine Sahip Bilinmeyen Geçmiş Paleti SVG’de Renkli Yazı Tipleri için Daha Hızlı Destek
  • Birkaç küçük yükseltme ve hata düzeltmesi!

Tüm fotoğraf düzenleme ihtiyaçlarınız için Photoshop (32/64 bit) çevrimdışı bağımsız kurulumu, deneyim düzeyi ne olursa olsun ideal araçtır.

Adobe Photoshop 2023 Seçim aracı: Photoshop’ta seçim yapmak en önemli görevlerden biridir. Nihai sonucunuz ne kadar iyi seçerseniz daha iyi görünecektir. Photoshop, her biri farklı bir işleve sahip çok çeşitli seçim araçları sunar. Bu makalede size birçok seçim aracı türünü ve bunları ne zaman kullanacağınızı anlatacağız.

Dikdörtgen Seçim Çerçevesi Aracı ilk tür seçme aracıdır. Adobe Photoshop 2023 kullanılarak dikdörtgen seçimler yapılabilmektedir. Kullanmak için imlecinizi seçmek istediğiniz bölgenin üzerine tıklayıp sürüklemeniz yeterlidir. Alternatif olarak Shift tuşunu basılı tutarak seçimi tam kareyle sınırlandırabilirsiniz.

Daha sonra Eliptik Seçim Çerçevesi Aracı geliyor. Bu araç dikdörtgen yerine eliptik bir seçim yapar ancak tamamen aynı şekilde çalışır. Bir kez daha Shift tuşunu basılı tutarak seçimi mükemmel bir daireyle sınırlayabilirsiniz.

adobe photoshop full indir

Daha fazla gör: Adobe Premiere Pro

Adobe Photoshop 2023 Katmanları: Photoshop 2023 ‘ün en önemli özelliklerinden biri katmanlardır. Bir görüntünün belirli kısımlarını, görüntünün geri kalanından bağımsız olarak değiştirmenize olanak tanır. Ayrıca katmanlama, her seferinde sıfırdan başlama ihtiyacını ortadan kaldırarak efekt denemelerini basitleştirir.

Yeni bir katman başlatmak için Katmanlar panelinin alt kısmında bulunan “Yeni Katman Oluştur” simgesini tıklamanız yeterlidir. Şimdi seçilen katmanın üstünde yeni bir katman görünecektir. Bundan sonra, bu katmanı herhangi bir boyama veya düzenleme aracıyla değiştirebilirsiniz.

Katmanı tıklayıp yukarı veya aşağı kaydırmak için yığında istediğiniz konuma sürüklemeniz yeterlidir. Bir katman seçildikten sonra onu kaldırmak için Katmanlar panelinin alt kısmında bulunan “Çöp Kutusu” simgesini tıklayın.

Katmanlar, herhangi bir Photoshop indir kullanıcısının nasıl kullanılacağını bilmesi için önemli bir özelliktir. Bunları deneyin ve daha iyi fotoğraflar üretmenize yardımcı olup olamayacaklarını görün.

Daha fazla gör: OBS Studio

Adobe Photoshop Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Intel® Core 2 veya AMD Athlon® 64 işlemci; İşlemci 2 GHz veya üzeri
  • İşletim sistemi: Microsoft Windows 10 (64 bit) sürüm 1703 (Creators Update) veya üzeri
  • RAM: 2 GB veya daha fazla (8 GB önerilir)
  • Sabit disk alanı: 64 bit kurulum için en az 3,1 GB boş sabit disk alanına ihtiyacınız olacaktır; bu ekstra alan olmadan, büyük/küçük harfe duyarlı dosya sistemi kullanan bir sürücüye kurulum yapamazsınız).
  • Ekran çözünürlüğü: 1024 x 768 (1280 x 800 önerilir), en az 512 MB ayrılmış VRAM (2 GB önerilir) ve 16 bit renk.
  • Grafik işlemcisinin hızlandırılmasını gerektirir OpenGL 2.0 sistem tarafından desteklenmektedir.

Kurulum Talimatları Adobe Photoshop indir 2023

Adobe Photoshop 2023 yazılımını yüklemek için aşağıdaki prosedürler kullanılır:

Önemli Not:

  • Windows Defender’ı kapatın.
  • Aşağıda verilen Adobe Photoshop 2023 bağlantısını IDM kullanarak indirin.
  • Dosyayı WinRAR kullanarak açın.

Step 1: Kurulum dosyasına sağ tıkladığınızda “Yönetici olarak çalıştır” seçeneğini kullanın.

photoshop

Adım 2: “ENG” dilini seçtikten sonra “Visual C++” ve “Reklamcılık” bölümlerini işaretleyerek “Yükle”ye tıklıyorsunuz.

adobe photoshop

Step 3: “Devam et”e tıklayın.

photoshop indir

Step 4: Adobe Photoshop ücretsiz programının kurulumu için birkaç dakika beklemeniz gerekmektedir. Aşağıda görünen mesaj göründüğünde “Tamam”ı tıklayın.

photoshop ücretsiz

adobe photoshop indir

Birkaç kolay adımda Adobe Photoshop 2023 yazılımını başarıyla yüklediniz. Artık kalıcı olarak aktif olduğundan hiçbir ücret ödemeden kullanabilirsiniz.

Sonuç

Grafik tasarım, fotoğraf düzenleme ve dijital sanat yaratma için en iyi programlardan biri Adobe Photoshop 2023 ‘tur. Sezgisel arayüzü, geniş özellik yelpazesi ve güçlü düzenleme becerileri nedeniyle hem uzmanlar hem de hayranlar için en iyi seçenektir.

Photoshop Full indir, ister görüntüleri düzenliyor, ister muhteşem grafikler oluşturuyor, ister görsel olarak büyüleyici tasarımlar oluşturuyor olun, yaratıcı fikirleri hayata geçirmenize yardımcı olacak çok çeşitli araç ve özelliklere sahiptir. Photoshop, basit ayarlamalardan gelişmiş yöntemlere kadar istediğiniz sonuçları elde etmek için gereken çok yönlülüğü ve doğruluğu sunar.

Adobe Photoshop 2023, yeni özellikler ve güncellemelerle sürekli gelişerek kullanıcılara en yeni araçlara ve teknolojiye erişim olanağı sağlıyor. Diğer Adobe Creative Cloud uygulamalarıyla etkileşimi, sorunsuz proje yönetimini ve işbirliğini kolaylaştırarak iş akışı verimliliğini daha da artırır.

Yorum yapın