Bandicam indir Pc ücretsiz Saglamindir [2024]

Bandicam indir güçlü, kullanıcı dostu, basit ve sorunsuz bir ekran kayıt yazılımıdır. Bu, PC ekranında olup biten her şeyin yanı sıra görüntüler ve videolar arasında da olan her şeyi kaydetmenizi sağlar. Bandicam daha az karmaşık olmasına ve Camtasia ve Snagit’i oyun kaydetmek için kullanan kişiler tarafından kullanılabilse de, onu kullanmak imkansız değildir. Bu yazımızda Saglamindir sizlere bu yazılım hakkında tüm detayları anlatacaktır.

Bandicam Nedir?

Bandicam indir, herhangi bir bilgisayar ekranını, videoyu ve oyunu yakalamak için yaygın olarak kullanılan bir yazılımdır. Yazılım, oyun oynamaya, eğitmene ve bilgisayarları çalıştırmaya yardımcı olabileceğinden çok faydalı olabilir. Bandicam çok sayıda kullanışlı özelliğe sahiptir ve kullanıcılara kolay yönetilen, güvenilir bir iş akışı, standart kayıt hızı ve net bir kalite sunar.

bandicam key

Bandicam Full oldukça iyi bir ekran kayıt seçeneği sunuyor. Oyuncular, tüm oyun modlarına, oyunlar için kayıt modlarına, cihazlara ve ekran kaydına sahip olduğundan ve hepsi çok iyi olduğundan, oyuncular bu seçeneği yine de sevecektir. Kendinizi oyunu izlemeye kaptırabilir ve aynı anda kayıt yapabilirsiniz; bu, oyun devam ederken bile aynı sorunsuz şekilde kayıt yapabileceğiniz anlamına gelir.

Bandicam indir, Windows PC kullanıcıları için en çok yönlü ve hafif ekran yakalama uygulamalarından biridir. Ayrıca net kalitede ekran kayıtları alabilmektedir. Dosya ileride başvurmak üzere bilgisayarınıza kaydedilebilir. Uygulama, Vulkan/OpenGL/DirectX grafik teknolojilerini kullanan ekran kayıtlarını alma ve hatta oyunları kaydetme seçeneğine sahiptir.

Download Bağlantı Bandıcam Sağlam indir

| Download

File Size: 31.7-MB

Şifre: 12345/sağlam indir

Bandıcam’ın Özellikleri

  • Oyun oynarken kayıt yapın
  • Kayıt sırasında değiştirilebilecek Çıkış, Video, Görüntü ve Genel gibi Ayarlar olması şartıyla.
  • Yazılım videoları veya öğretim videoları gibi şeyler oluşturabilirsiniz.
  • Animasyonlar ve tıklama efektlerinin kullanıldığı öğrenci dostu sunumlar, eğitici videolar hazırlarken faydalı olabilir.
  • Ayrıca tüm bunlar, ‘Ekran kaydı’ modunda kayıt yaparak çizgiler, kutular veya vurgulamalar çizerek gösterildiği gibi öğreticidir.‎
  • Ekrana web kamerası ekleyin.
  • Odadaki sesleri ve kendi sesinizi aynı anda kaydetmek için kaset kaydediciyi kullanın.
  • Ekran görüntüsü, bunların BMP, PNG veya JPG formatında seçilmesine izin verin.
  • Cep telefonu, oyun konsolları, IPTV veya web kamerası vb. gibi harici cihazların kaydedilmesini nasıl ayarlayacağınızı gösterir.
  • DirectX/OpenGL/Vulkan sistemi içinde kullanılan render oyunları saniyede 480 kareye kadardır.
  • Gelişmiş ayarlarda, kullanıcılar bir web kamerası katmanı ekleyerek hem web kameralarından hem de kayıt ekranından görüntüleri videoya kaydedebilirler.
  • Kalem özelliği – Bu cihazın kullanıcıları videonun üzerine yazı yazma ve çizim yapma olanağına sahiptir.

Bandicam’da Yenilikler Neler?

Aynı prensipler ekran kaydı için de geçerlidir; basitten karmaşığa kadar ekrandaki her şey tam bir kayıt halinde yakalanır. Kullanıcı ekranın yalnızca bir kısmını kaydetmek istese de bunu yapmak mümkündür. Bandicam indir diğer uygulamalardan farklı olarak videoları sıkıştırarak Bandicam uygulamasıyla ilgili deneyiminiz olmasa bile video kaydetmenizi ve düzenlemenizi kolaylaştırır.

Bandicam indir, optimize edilmiş video kaydı için kayıt işleminden önce kullanıcıların kayıt ekranı yapılandırmasını ayarlamasına olanak tanır ve ayrıca hem temel hem de gelişmiş mod için çeşitli isteğe bağlı ayarlar sunar. Daha önce Bandicam kullanarak ekran görüntüsü alıyorduk ve bunu çok eğlenceli buluyorduk.

Bu yöntem, kullanıcılara, kaydedilen videoların toplanması söz konusu olduğunda oldukça kinetik bir his verir ve bunları daha sonra izlemek, sanki canlı bir film izliyormuş gibi hissettirir. Buna ek olarak Bandicam işaretleme, çizim veya yazma için farklı araçlar sunar.

Eğer gerçekten öğretici videolar çekmeyi seven biriyseniz Bandicam Full hakkında daha önceden bilgi sahibi olmanız sizin için iyi olacaktır. Bandicam, ekran kaydı yaparken bir işlemin farklı adımlarını, aşamalarını veya döngülerini belirtmenize olanak tanıdığından çok faydalı sayılara sahiptir.

Bandicam indir kullanırken ana ve ikincil ses cihazları da kullanıcıların temel sorunları arasında yer alıyor. Bunlar, yazılımla pratik yaparken ilgileneceğiniz iki tür sestir. Her ikisini de Genel ayarlarda bulabilirsiniz.

Tek tek kullanmak yerine bunları bir arada kullanmak ilginç bir fikir olabilir. Kayıt ekranınızın en sevdiğiniz web kamerası videosunu görüntülemesini istiyorsanız, bir diğer yöntem Gelişmiş Ayarlar Modüllerinde bir web kamerası katmanı ayarlamaktır.

Bandicam Oyuncular İçin Neden Bu Kadar Popüler?

Aslında Bandicam indir, ekran yakalama işlevleriyle dünya çapında birçok oyuncuyu etkiledi. Bu program sayesinde oyuncular oyun sahnelerini, sekanslarını ve becerilerini geliştirmek istedikleri her şeyi kaydedebilecekler. Uygulama en yüksek çözünürlükte kayıt yapmanıza olanak sağlayacaktır. Ayrıca çıktı dosyasını YouTube’a 720p veya 1080p biçiminde yükleyebilirsiniz.

Oyunun yazılımı başta da söylediğimiz gibi OpenGL ve DirectX grafikleri üzerine kurulu. World of Warcraft, Minecraft ve Skyrim gibi bazı ünlü oyunlar, oyun kalitesini artırmak için bu teknolojileri kullanıyor.

Bandicam Full indir ekran yakalama programıyla saniyedeki belirli kare sayısını da değiştirebilirsiniz. Ayrıca ihtiyaçlarınıza uygun olarak kişisel ses ve video codec’lerinizi de seçebilirsiniz.

Basit bir kullanıcı arayüzüne sahip PC ekran kaydedici, çok sayıda işlemi kolayca gerçekleştirebilmeniz için klavye kısayollarını ayarlamanıza olanak tanır. Programın ücretsiz sürümünde yer alan videoların filigranlı olduğunu unutmayın. Ancak bu reklamlar, bir hesap oluşturup ücretli sürüme abone olduğunuz anda kaybolur. Öncelikle premium sürümü sipariş ederseniz RGB24’ü MagicYUV Lossless codec ile birlikte kullanabilirsiniz.

Artıları

  • İki yakalama yöntemi vardır.
  • Oyunlarda gayet iyi çalışıyor
  • Yakalanan alanın boyutunu değiştirir
  • Çok sayıda codec ve format desteklenir

Eksileri

  • Ücretsiz sürüme filigran ekler

Bandicam Sistem Gereksinimleri

  • İşletim sistemi: Windows 10/8/7/Vista/XP
  • CPU: Intel Pentium 4 1,3 GHz / AMD Athlon XP 1500
  • RAM: Minimum 512 MB RAM
  • Sabit sürücü: Minimum 1 GB HDD
  • VGA: 800×600 16bit
  • İşlemci: 32 bit, 64 bit.

Bandıcam’ı İndirme ve Yükleme Talimatları

  • Virst Sağlamındır web sitesinden yazılımı IDM kullanarak indirin.
  • “Windows Defender”ı Kapatın.
  • İndirilen Dosyayı WinRAR Kullanarak Açın.
Step 1: 

İndirdikten sonra lütfen dosyayı açın.

bandicam

Step 2:

Kurulum dosyasını başlatmak için yönetici erişimini kullanın.

bandıcam

Step 3:

Tamam’ı seçin.

bandicam full

Step 4:

Aşağıda belirtildiği gibi kutunun işaretini kaldırdıktan sonra İleri’ye tıklayın.

bandicam full indir

Burada 1 veya 2’yi seçebilirsiniz. Seçeceğiniz seçenek gereksinimlerinize bağlı olacaktır.
  • Seçenek 1 (Kurulum): Bu adım, Bandicam’ın orijinal sürümde olduğu gibi geleneksel kurulumuna olanak tanır.
  • Seçenek 2 (Taşınabilir sürüm): Bu seçenek StripBandicam Portable’ı kaydetmenize olanak tanır. Bu, zaman bilinci olan yolcular için iyi olacaktır. Bir USB hafıza kartını herhangi bir bilgisayarda kurulum yapmadan çalıştırmak için kullanmak mümkündür.
Step 5:

Burada 1. seçenekle devam ediyoruz. Devam etmek için İleri’ye tıklayın.

bandicam nedir

Step 6:

Install butonuna basmaya devam edin.

bandicam download

Step 7:

Kurulum işlemini tamamlamak için Tamam’ı seçin.

bandicam screen recorder

Step 8:

Bandicam açıldığında karşımıza çıkan arayüz aşağıdaki gibidir. Başarılı bir etkinleştirmeyle ilgili ayrıntılar için Hakkında sekmesine göz atın.

bandıcam full

Sonuç

Bandicam indir, videoyu ekranlarına göre kırpması gereken kişiler için etkileşimli bir araçtır. İster bir oyuncu olun, ister başarılarınızı kaydetmeye çalışın, ister oyun tutkunuz olsun, ister video eğitimi oluşturmakla ilgilenen bir öğretmeniniz olsun, ya da az önce özetlemiş olun ve harika bir an geçirmek için sabırsızlanıyorsunuz beklemeye alıp paylaşan Bandicam tüm bunları yapabilir. Bu araç sorunsuzdur, çeşitli kayıt yolları arasında seçim yapılmasına olanak tanır ve yeterli disk alanından tasarruf sağlar. En azından ücretsiz versiyona hızlıca bir göz atalım. Ancak tüm özellikleri deneyimlemek için bir lisans satın almanız gerekir. Bu nedenle, basit ve etkili bir ekran kaydedici arayanlar için Bandıcam, denemeye değer tek araçtır.

Yorum yapın