FIFA 16 indir Pc Torrent Özgür 2024

Oyuncuların on iki milli kadın futbol takımı kadrosundan seçim yapmasına olanak tanıyan FIFA 16 indir kadın futbolu modu, oyunun ana yeniliğidir.

50 gerçek dünya stadyumu ile oyunda toplamda 78 stadyum vardı. Portsmouth’un evi olan Fratton Park, sadık bir Portsmouth destekçisi ve FIFA video oyunlarının yaratıcı direktörü olan ve 2015 yılında kanserden vefat eden Simon Humber’ı onurlandıran kayda değer bir katılımdır.

Bu makalede size FIFA 16 indir PC ‘nın önemli anlarını anlatacağız ancak doğrudan crack’e geçmek istiyorsanız buradan indirebilirsiniz.

FIFA 16

Daha fazla gör: PES 2017 

FIFA 16 Nedir?

FIFA 16 indir PC, EA Canada tarafından oluşturulan ve EA Sports tarafından Android, iOS, Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4 ve Xbox 360 için piyasaya sürülen bir futbol simülasyon video oyunudur.

Ayrıca Kariyer Modu’na, oyuncunun yönettiği takımdaki futbolculara gerçekte oynamadan koçluk yapmasına olanak tanıyan yeni bir Antrenman Modu eklendi. Bunlar, seriye ilk olarak 2014’te tanıtılan bir özellik olan beceri oyunları şeklini alıyor. EA Sports’un 2014’teki resmi Dünya Kupası maçı.

Oyuncunun, seçilen vurgu niteliğine uygun olarak gelişmesi için futbolcunun büyümesi için belirli bir odak alanı belirlemesine olanak tanır. Bunu yaparak oyuncunun transfer değerini de artırabilirsiniz.

Ayrıca FIFA Ultimate Team’de de değişiklikler yapıldı. FIFA Ultimate Team arayüzünde sarf malzemeleri, oyuncu değişimi, kadro kimyası, paket yönetimi ve transfer pazarıyla ilgili değişiklikler yapıldı. Bu arayüz ayarlamalarıyla birlikte önemli oynanış geliştirmeleri de kullanıma sunuldu.

fifa 16 indir pc

Bu tür güncellemelerden biri, kullanıcıların her pozisyon için beş rastgele oyuncu seçerek bir kadro oluşturmalarına ve ardından turnuva tarzı bir şekilde diğer takımlara karşı yarışarak bir kadro oluşturmalarına olanak tanıyan FIFA Ultimate Kadro Taslağı’dır. FIFA Ultimate Team Legends oyuncularının George Best, Ryan Giggs, Deco, Vitor Baía ve Alessandro Nesta gibi efsanevi ve tanınmış isimleri içerecek şekilde genişletilmesi, Xbox kullanıcıları için Ultimate Team oyun moduna eklenen bir diğer değişiklik.

Download Link FIFA 16 indir Pc Torrent Özgür 2024

| Download

File Size: 1.3-GB

FIFA 16 İçin Ana Özellikler

  • Kadın Milli Takımları:

FIFA tarihindeki kadın milli takımlarının sorumluluğunu üstlenebilir ve onları sanal sahada başarıya yönlendirebilirsiniz. Seçkin kadın sporcuların farklı tekniklerine ve yaklaşımlarına tanık olmak için ABD, Almanya, Fransa ve diğerleri gibi efsanevi takımların rollerini üstlenin. Kadın maçı, gerçekçi animasyonlara ve ayrıntılı oyuncu modellerine sahip FIFA 16 Torrent ‘da kutlanıyor.

  • Dinamik Geçiş:

FIFA 16 PC ‘da orta, daha fazla kontrol ve doğruluk sağlayacak şekilde güncellendi. Dinamik orta, sahanın herhangi bir noktasından mükemmel ortalar yapmanızı sağlayarak, nokta atışı isabetli gol fırsatları yaratmanıza olanak tanır. İster sert alçak ortalardan ister klasik ortalardan hoşlanıyor olun, FIFA 16 sizi ideal topu ceza sahasına yerleştirme ve inanılmaz goller atma becerileriyle donatıyor.

  • Müdahale İstihbaratı:

FIFA 16 Pc Download ‘ya müdahale bilgileri eklendiğinden beri savunma stratejisi giderek daha önemli hale geldi. Yapay zeka kontrollü defans oyuncuları topu durdurmak için daha iyi konumlandırıldığında ve pas yollarının daha fazla farkında olduğunda, rakiplerinizin savunmanızı geçmesi daha zor olur. Rakiplerinizi alt etmek ve kazanmak için ister çevrimiçi ister makineye karşı oynayın, bir adım önde olmanız gerekir.

  • Dokunmadan Top Sürme:

Top üzerinde her zamankinden daha fazla kontrol sahibi olmanızı sağlayan yeni bir özellik olan dokunmadan top sürme ile hile sanatında ustalaşabilirsiniz. Topa gerçekten dokunmadan, yanıltmaca ve kuklalık yaparak rakiplerinizi kandırabilir ve bir sonraki hamleniz için alan açabilirsiniz. İster trafiği yarıp geçiyor olun ister oyunun kurallarını değiştiren bir şut atıyor olun, temassız top sürme, hücum oyununuza yeni bir yaratıcılık düzeyi getirir.

  • FIFA Ultimate Team Taslağı:

FIFA Ultimate Team Draft, elit oyunculardan oluşan bir listeden mümkün olan en iyi takımı bir araya getirerek kadro oluşturma becerilerinizi test eden heyecan verici yeni bir moddur. Başlangıç ​​kadronuzu elle seçin, dizilişinizi seçin ve ödüller ve prestij kazanmak için bir dizi maça katılın. FIFA Ultimate Team Draft, aralarından seçim yapabileceğiniz sonsuz sayıda oyuncu kombinasyonu olduğundan sayısız tekrar oynanabilirlik ve heyecan sunuyor.

fifa 16 crack

Daha fazla gör: Pro Evolution Soccer 2013

FIFA 16 Sistem Gereksinimleri

Minimum
  • OS: Windows 7/8/8.1 -64-bit
  • CPU: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz
  • RAM: 4 GB
  • Video Card: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
  • Hard Drive: 15 GB
  • DirectX: 11.0c
Recommended
  • OS: Windows 8/8.1/10 -64-bit
  • CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
  • RAM: 8 GB
  • Video Card: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
  • Hard Drive: 15 GB
  • DirectX: 11.0c

FIFA 16 İndirme ve Yükleme Talimatları

Oyunu Indir:

  • FIFA 16 oyununu sitemizden Saglamindir indirin.
  • İndirme linki aşağıda verilmiştir.
  • Oyunu IDM kullanarak indirin.

Oyunu kur:

  • FIFA 16’nın bilgisayara indirilmesi tamamlandığında, .zip dosyasına sağ tıklayın ve “FIFA 16.zip’e Çıkart” seçeneğini seçin (7-Zip’in yüklü olduğundan emin olun, buradan ulaşabilirsiniz).
  • FIFA 16 PC Full indir klasörüne gidin, çift tıklayın ve exe uygulamasını başlatın.
  • Oyun deneyiminizin tadını çıkarın! Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın. Eksik DLL hatası olması durumunda Redist veya _CommonRedist klasörünü kontrol edin ve bu klasörde bulunan tüm programları yükleyin.

fifa 16 torrent

Sonuç

FIFA 16 indir ‘nın heyecan verici oynanışıyla hem sıradan oyuncular hem de ateşli hayranlar saatlerce ekranlarına bağlı kalacak. Çok sayıda oyun seçeneği, harika grafikler ve gelişmiş oyun mekaniği ile futbol tutkunlarının cennetidir.

FIFA 16 indir’daki artan gerçekçilik, oyunun en iyi unsurlarından biridir. Oyuncuların daha akıcı hareketleri sayesinde top sürme, pas verme ve şut atma her zamankinden daha gerçekçi. Kadın takımlarının da dahil edilmesi, sanal sahada çeşitlilik ve temsil sağlayarak oyuna yeni bir bakış açısı kazandırıyor.

FIFA 16, ister Kariyer Modunda tek başınıza oynamayı, ister Ultimate Team’de çevrimiçi mücadele etmeyi, ister teke tek karşılaşmalarda arkadaşlarınızla kapışmayı seçin, size saatlerce sürecek eğlence sunuyor. Oyuncular yeni beceri oyunları ve eğitim oturumları ekleyerek yeteneklerini geliştirebilir ve bu güzel oyunun nüanslarını öğrenebilirler.

Yorum yapın